Mergi direct la conținut »
Patru românce au fost prinse la furat parfumuri în Marea Britanie. Ce pedepse au primit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Patru românce au fost prinse la furat parfumuri în Marea Britanie. Ce pedepse au primit

Patru românce au fost prinse la furat parfumuri în Marea Britanie. Ce pedepse au primit

Patru femei din România au dat "spargerea" într-un magazin "Boots" din Hampshire, Marea Britanie, de unde au plecat cu parfumuri în valoare de 4.500 de lire sterline, scrie presa britanică. 

Femeile aveau fuste special modificate, cu buzunare mari, în care „adăposteau” marfa. Olga Mihai (45 de ani), Reica Petre (40 de ani), Carmen Stoica (41 de ani) și Cintariata Veriga (35 de ani) le-au trezit suspiciuni angajaților magazinului de cum au intrat înăuntru, a anunțat dailymail.co.uk.

Una dintre ele a ținut-o de vorbă pe vânzătoare, în timp ce celelalte trei și-au umplut buzunarele interioare. În total, ele au furat parfumuri în valoare de 4.500 de lire.

Au spus că au furat ca să aibă cadouri de Crăciun

Cei de la magazin s-au uitat pe camerele de luat vederi și au văzut imaginile cu hoațele operând. A fost alertată poliția, iar marfa furată a fost descoperită în mașina cu care cele patru veniseră la magazin.

Ele au fost condamnate, în total, la peste cinci ani de pușcărie: Reica Petre și Cintariata Veriga au primit câte 18 luni, Olga Mihai a scăpat doar cu 15 luni, iar Carmen Stoica va sta 12 luni după gratii.

Cele patru au spus în fața judecătorilor că au furat pentru a avea cadouri de Crăciun. Atacul a avut loc pe 16 decembrie. Oficialitățile au dezvăluit că toate fac parte dintr-o rețea mai largă de hoți care au ca țintă magazinele din Marea Britanie.

Una dintre ele are la activ nu mai puțin de 19 condamnări pentru furturi!

Patru hoațe din România au fost prinse la furat parfumuri în Marea Britanie. Ce pedepse au primit


Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Close
Închide
  Close