La ora 7 dimineaţa, poliţiştii s-au fus cu o citaţie la una dintre casele din Galaţi ale lui Mihail Boldea; câteva minmute mai târziu,  au ajuns şi procurorii, care au început percheziţia. Anchetatorii au intrat în locuinţa deputatului fără să fie nevoie să forţeze poarta de la intrarea în imobil sau uşa casei.
În acest imobil percheziţionat de procurorii DIICOT locuuieşte tatăl deputatului Mihail Boldea, în prezenţa căruia are loc percheziţia
Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafaxla imobilele care îi aparţin lui Mihail Boldea vor avea loc azi opt percheziţii – cinci în Galaţi şi trei în Bucureşti. Anchetatorii caută probe pe care să le folosească în anchetă.
Instanţa supremă a primit, aseară,propunerea procurorilor DIICOT Galaţi de arestare preventivă a deputatului Mihai Boldea, pe care judecătorii o vor dezbate în lipsa demnitarului, despre care anchetatorii spun că a părăsit România sâmbătă, pe frontiera terestră şi că va fi dat în urmărire.
Instanţa va judeca la ora 10.00 propunerea de arestare a deputatului, formulată de către anchetatorii DIICOT .
Cererea procurorilor se va judeca în lipsa lui Boldea, iar în cazul în care ea va fii admisă, judecătorii vor emite un mandat de arestare pe numele deputatului pentru 30 de zile.
Deputatul Mihai Boldea a părăsit România sâmbătă, pe frontieră terestră, el urmând să fie dat în urmărire generală şi internaţională, a anunţat DIICOT.
Boldea a fugit din ţară cu cu câteva zile înainte votul din Camera Deputaţilor privind soarta lui.
Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea, fost PDL.
 

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior
HOROSCOP

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior