MENIU CAUTĂ

Personalizarea inelelor de logodnă – mai posibilă ca niciodată

Distribuie

În prezent, există tot mai mult tendința personalizării, indiferent de produse. În domeniile creative, preferințele clienților au început tot mai mult să fie luate în considerare, numai ca aceștia să fie pe deplin mulțumiți de produsul achiziționat. Magazinele online par să fie tot mai dispuse să facă acest lucru, pentru a capta în totalitate clienții.

Tocmai de aceea, personalizarea pe deplin a inelului de logodnă a devenit o realitate. Posibilitatea aceasta a devenit mai reală ca oricând datorită site-ului specializat pe crearea de bijuterii pentru ocazii speciale, www.diamag.ro.

Orice tânăr care dorește să își impresioneze pe deplin viitoarea logodnică va putea, în totalitate, să aleagă modul în care va arăta acel inel de logodna cu diamant mult visat de amândoi. Nu numai atât, dar va primi și o serie de sfaturi, care vor putea fi consultate direct de pe site.

Inele de logodnă

În această primă categorie, respectivul va putea să aleagă modul în care va arăta inelul propriu-zis, cu partea metalică a sa. Va găsi modele clasice, simple, dar și variante ceva mai sofisticate, care vor avea o multitudine de pietricele adăugate în plus.

Tot în funcție de preferințele, dar și de estetica aleasă dinainte, va putea să opteze pentru mai multe tipuri de aur.  Dacă nu este încântat de aurul galben, care este cel mai popular, va putea alege celelalte două variante rămase, adică cel alb sau roz (care este atât de plăcut de noua generație).

Diamante

Aici se vor putea alege modelele de diamante dorite. Criteriile după care vor putea fi alese sunt date de formă, tăietură, preț, culoare, carate și greutate. E de menționat faptul că indiferent de diamantul ales, acestea vor avea garantat și o certificare a veritabilității și calității. Aceasta este denumită GIA și îi garantează cumpărătorului că în viitor valoarea inelului nu se va deprecia și va arăta mereu la fel de bine.

Ghiduri

Un asemenea ghid poate fi folosit înainte, dar și după ce s-a ales modelul dorit de inel. În ambele cazuri îi va ajuta pe posibilii cumpărători să înțeleagă cu adevărat valoarea inelului ales și, eventual, să facă o serie de modificări.

În cazul alegerii diamantelor se dau detalii concrete în ce privește factorii după care trebuie să fie aleși. Se oferă detalii suplimentare și educative privind calitatea tăieturii, care poate fi excelentă, foarte bună, bună sau doar efectuată corect.

De asemenea, este evidențiată importanța alegerii culorii, care poate varia, de la complet incolor (adică D), până la galben (care este Z pe scara culorilor). Totodată, sunt prezentate în detaliu formele sub care pot fi șlefuite diamantele, care sunt 10 la număr.

Nu trebuie să se uite nici de greutatea acestora, care este exprimată în carate. Caratele cresc exponențial cu greutatea acestora. Calitatea este, de asemenea, un factor demn de luat în considerare.

Aceste sfaturi vor ajuta considerabil în luarea celei mai bune decizii, pentru ca astfel modelul ales să fie una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste spuse vreodată.

Pentru mai multe detalii legate de alegerea și cumpărarea inelului de logodnă cu diamant ideal, apelați cu încredere la produsele oferite de diamag.ro. Indiferent de preferințele avute, veți găsi cu ușurință modelul mult dorit pentru iubirea vieții!

Comentarii