De Andreea Radu,

2019, România, după Lainici, Primaria Bumbeşti Jiu (cred) a pus un covor persan pe care toarna ceva soluţii împotriva pestei porcine! Bă… un covor persan? Serios acum, un covor persan? Mai lipsea un banner mare cu «O mie si una de nopti» şi Aladdin frecând lampa, să-mi facă semn să încetinesc! Made my day, a scris Grigoriu Dragoș pe Facebook.


Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, a declarat că au fost puse mai multe covoare absorbante, dar nu au rezistat, și că nu vede ceva greșit în acest lucru, potrivit Impact în Gorj.

S-au folosit bureţi prima dată, după care o prelată luată din recuperări, dar rupt şi aceea. Am tăiat o cortină dezafectată de la Casa de cultură, dar nu a rezistat şi aceea. Am pus şi o mochetă de la mine din birou, dar s-a rupt. Probabil că s-a găsit un covor scos din uz pe unde şi s-a îmbibat cu soluţie. Ce nu este regulă? Este un material absorbant, a spus primarul.

Edilul a mai spus că „fiecare s-a adaptat” pentru că „roţile maşinilor trebuie să treacă prin substanţa respectivă”

Nu are importanţă materialul. Importantă este substanţa din material. Poate să fie covor persan, românesc sau englezesc. Este o speculaţie care dă o notă de răutate, a subliniat Bobaru.

Citeşte şi:

Sărăcia nu e o infracțiune, nu-i condamnați pe săraci! Trei reportaje Libertatea stau la baza unui spectacol de teatru regizat de Gianina Cărbunariu la Piatra Neamț

Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor: „Țevile sunt curățate rar”

Dăncilă s-a fotografiat cu două fetițe în fața unei arme de asalt, la standul Fabricii de Arme din Cugir

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie