De Ciprian Iana,

Conform ministrului Marcel Vela, planul de restructurare include Poliția și Jandarmeria, urmând a fi reduse numeroase posturi cu salarii foarte mari, notează HotNews.

Până în prezent, Marcel Vela a dezvăluit că a discutat cu reprezentanții Jandameriei, în legătură cu un model cu comandă regională.

”Au fost de acord să existe o comandă regionala care să aibă în răspunde câteva inspectorate. Pentru Ministerul de Interne va fi bine pentru că se reduc posturi de conducere cu salarii foarte mari, rămânând astfel economii pentru alte cheltuieli, pentru dotări, de exemplu”, a declarat Marcel Vela, citat de HotNews.

Marcel Vela a continuat: ”Am discutat săptămâna trecută despre tot ce ține de o programare bugetară. Este foarte greu să se comunice de la Direcția economică a ministerului cu 40 de directori economic din țară. Dacă se face o eficientizare, cred că și comunicarea va fi mai bună”.

Marcel Vela a mai anunțat că toate instituțiile din Ministerul de Interne trebuie să trimită propriile propuneri de reorganizare până marți, pentru ca, până la finalul acestei săptămâni, să fie finalizat planul de reorganizare a instituțiilor.

De asemenea, Marcel Vela a anunțat că va discuta cu sindicatele, care au treclamat faptul că nu au fost consultate, după ce va primi propunerile de la toate instituțiile Ministerului de Interne.

Chestionat despre nemulțumirile sindicatelor din Poliție,

Citeşte şi:

Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu ”cu insistență”

Finanțarea autostrăzii Sibiu – Pitești, blocată de gândacul croitor. Acuzele lui Răzvan Cuc și reacția acidă a lui Lucian Bode

Val de reacții după moartea Cristinei Țopescu. „Pentru astfel de oameni, jurnalismul înseamnă viață. Nu le luați viața înainte de vreme”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.