Mergi direct la conținut »
Poa’ să ningă, poa’ să plouă, cuțu are șubă nouă | Gerul crește veniturile pet-shopurilor
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Poa’ să ningă, poa’ să plouă, cuțu are șubă nouă | Gerul crește veniturile pet-shopurilor

Poa’ să ningă, poa’ să plouă, cuțu are șubă nouă | Gerul crește veniturile pet-shopurilor

La temperaturi de -20 de grade Celsius nu doar oamenii au nevoie de haine călduroase, ci și animalele de companie, așa că vestele penru câini sunt la mare căutare în pet-shopuri.

De Magda Dragu,

Proprietarii de animale, în special de câini, s-au îngrămădit în ultima perioadă la magazinele de specialitate pentru a cumpăra hăinuțe. Gerul e atât de mare, că stăpânii nu se mai uită la bani și dau de la 30 de lei în sus pentru o vestă de câine sau o geacă.

haine caini (2)

Nu se alta, dar medicii veterinari spun că de multe ori animalele pot suferi răni destul de grave din cauza frigului. ”O soluţie ar fi, aşa cum e la Axi, o bluziţă, poate chiar una tricotată de bunica. Dacă e şi de lână, ţine foarte bine de cald. Mai sunt şi gecile din comerţ, care au şi polar înăuntru şi fâş pe deasupra”, a explicat pentru RTT Brașov medicul veterinar Marius Stoica.

Mai mult, acesta a adăugat că în comerț există și creme care păstrează lăbuțele animalelor încălzite. ”Fac ţurţuri la nivelul interdigital. Pentru acest lucru există creme speciale, cu care se ung pe lăbuţe înainte să fie scoşi din casă, fiind un fel de ceară. În felul acesta îl ajută să nu degere”, a adăugat veterinarul.

haine caini (1)

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close