De Cristian Anton,

Poliţia Metropolitană a informat că agenţi din unităţi antiteroriste se aflau la faţa locului ”în cadrul unei operaţiuni preventive”, sugerând în acest mod că autorul era supravegheat, aşa cum de altfel a relatat presa britanică.

”Un dispozitiv a fost găsit ataşat de trupul suspectului şi ofiţeri specializaţi au fost trimişi. Au fost stabilite perimetre de securitate şi s-a stabilit rapid că era un dispozitiv fals”, a declarat Lucy D’Orsi, vicecomisar în Poliţia Metropolitană.

”Incidentul a fost declarat rapid drept incident terorist şi credem că este de natură islamistă”, a adăugat sursa citată.

Trei persoane au fost rănite, dar numai două au fost înjunghiate, a mai spus D’Orsi, adăugând că o a treia persoană a fost rănită uşor de un geam care s-a spart atunci când poliţia a deschis focul pentru a-l anihila pe atacator.

Atacatorul a fost identificat ca fiind Sudesh Amman, de 20 de ani. Bărbatul fusese eliberat din închisoare în urmă cu o lună, după ce a ispășit jumătate din pedeapsa de trei ani de închisoare pentru distribuirea de materiale teroriste.

Citeşte şi:

DNA cercetează cum a plătit KRKA medicii! Slovenii au aruncat vina pe angajați, iar aceștia s-au dus la procurorii anticorupție

TVR scoate din buget 491.400 euro pentru Eurovision! 14 oameni din instituție și 8 din stafful câștigătorului merg la Rotterdam pe 53.500 de euro!

CAMERA ASCUNSĂ | Statul îţi dă bani pentru o proteză mai bună numai dacă eşti „clinic sănătos”. Un picior pentru Ion

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați