Mergi direct la conținut »
Polițist din Buzău prins că fura din țigările confiscate de la contrabandiști. Omul legii fumează acum în arest
Ştiri Libertatea > Ştiri > Polițist din Buzău prins că fura din țigările confiscate de la contrabandiști. Omul legii fumează acum în arest

Polițist din Buzău prins că fura din țigările confiscate de la contrabandiști. Omul legii fumează acum în arest

Un polițist din județul Buzău a fost prins că fura din țigările confiscate de la contrabandiști, înainte ca acestea să fie distruse. Lucian Ștefan, de la Postul de Poliție Pârscov, a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant când își însușea o parte din țigări.

De Cristina Sterian,

Anchetatorii susțin că polițistul Lucian Ștefan trebuia să asigure transportul unor țigări de contrabandă confiscate în timpul unor percheziții. Tutunul trebuia dus la fosta fabrică de țigări din Pârscov, pentru a fi distrus.

Polițistul și-a însușit însă o parte din țigarete, la fel și transportatorii care furau marfa, cu știința polițistului. Totul a fost dat în vileag de ofițerii Direcției Generale Anticorupție Buzău, care în urma unei anchete demarate împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Buzău și procurorii Parchetului Tribunalului Buzău, l-au prins pe polițist în flagrant.

Agentul a fost reținut, iar în prezent se află în arest la Poliția Buzău. Decizia de arestare preventive a fost luată vineri de Tribunalul Buzău.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ştefan Lucian pe o durată de 30 zile, începând cu 08.06.2018 şi până la 07.07.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare”, potrivit deciziei instanței.


Citește și:

EXCLUSIV / Primele fotografii cu Marko Attila, refugiat în Ungaria pentru a nu fi arestat și trimis în România. Se relaxează la o bere cu politicieni

Close
Închide
  Close