Mergi direct la conținut »
Polițist din Pitești, mort într-un accident de motocicletă, în localitatea Stâlpeni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițist din Pitești, mort într-un accident de motocicletă, în localitatea Stâlpeni

Polițist din Pitești, mort într-un accident de motocicletă, în localitatea Stâlpeni

 Tragedie în Vinerea Mare, după ce un polițist motociclist a murit într-un cumplit accident în localitatea Stâlpeni, Argeș, după ce şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă. Omul legii nu a observat la timp gestul şoferului şi nu a putut frâna, astfel că impactul a fost devastator.

Motociclistul, un poliţist aflat în timpul liber, a fost grav rănit, iar medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze.

Sursa foto: sursata.ro

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar. Poliţistul Adi L. , în vârstă de  35 de ani a fost declarat mort la locul accidentului. Alte trei persoane, aflate în autoturism, au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital. Impactul între motocicletă și autoturism a fost atât de puternic încât, după ce motorul ai intrat în autoturismul, mașina s-a răsturnat.

Citește și

Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5

 

 
 
Close
Închide
  Close