MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 18:10

Polițiștii atrag atenția că hoții nu își iau vacanță: ”Nu lăsa un hoț să îți strice Crăciunul”

Distribuie

Polițiștii atrag atenția că hoții nu își iau vacanță de Crăciun, așa că au demarat mai multe campanii de prevenire a infracționalității pe perioada sărbătorilor de iarnă. ”Nu lăsa un hoț să îți strice Crăciunul” este mesajul polițiștilor transmis către cetățeni, prin intermediul media. Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă sunt temele alese de polițiștii de la biroul de prevenire al infracționalității din Iași.

Scopul campaniei este prevenirea infracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Modalitatea principală de derulare a acestei campanii va fi transmiterea de mesaje în mod direct cetăţenilor, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei şi prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora.

Sperăm ca recomandările pe care le vom face să contribuie să conştientizarea faptului că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel spun oamenii legii, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Sursa foto: pexels.com


Citește și: EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre Crăciun și Poliție pe Libertatea.

Comentarii