Mergi direct la conținut »
Polițiștii au ridicat un arsenal din casele a doi tineri în urma unor percheziții în Timiș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițiștii au ridicat un arsenal din casele a doi tineri în urma unor percheziții în Timiș

Polițiștii au ridicat un arsenal din casele a doi tineri în urma unor percheziții în Timiș

Doi tineri din județul Timiș s-au trezit, joi, cu mascații peste ei. Oamenii legii aveau un dosar penal pe numele lor, deschis pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, astfel că le-au percheziționat locuințele și au ridicat un pistol, o armă tip pușcă cu aer comprimat și muniția aferentă, o lunetă de armă și o dronă.

De Raluca Diaconu,

Cei doi tineri, având vârste de 32, respectiv 29 de ani, locuiesc în Cenad, aproape de frontiera cu Ungaria.

„La data de 9 mai, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Cenad. Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și au vizat doi bărbați, de 32 și 29 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol, o armă tip pușcă cu aer comprimat și muniția aferentă, o lunetă de armă și o dronă. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Sânnicolau Mare și oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale.

Citește și: ANALIZĂ / Ce înseamnă cumpărarea UPC de către Vodafone pentru România

Close
Închide
  Close