MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 11:43 , de Adrian Văduva

Poliţistul care a condus autocarul groazei, înmormântat la Cimitirul Andronache | FOTO

Distribuie

Subofiţerul va fi condus pe ultimul drum de către familie, colegi şi de unul dintre directorii adjuncţi ai Poliţiei Capitalei, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.
Colegii lui Ciobanu au strâns o sumă de bani pentru ca soţia şi fiul acestuia să poată face faţă mai uşor cheltuielilor de înmormântare.
George Ciobanu avea 45 de ani era căsătorit şi avea un copil. A lucrat pentru firma transportatoare din septembrie 2012, având contract de muncă – conform reglementarilor legale avea dreptul să facă şi alte activităţi în afară de aceea de om al legii. Bărbatul a fost angajat la Poliţia Capitalei din 1991. Avea carnet de şofer profesionist din 1989, atestat profesional de către Autoritatea Română Rutieră până în 2017. Bărbatul a fost recompensat de mai multe ori pe parcursul activităţii ca om al legii.
Ciobanu s-a aflat la volanul autocarului cu turişti români care s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.
FOTO: Gabriel Miron

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii