MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 13:17

Polițistul pedofil Eugen Stan ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea când a murit Bogdan Gigină

Distribuie

Polițistul pedofil Eugen Stan ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea când a murit Bogdan Gigină, susține jurnalistul Silviu Sergiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Jurnalistul Silviu Sergiu scrie, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, că Emanuel Rene Vornicu, șeful polițistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă. Mai departe, susține jurnalistul Silviu Sergiu, Vornicu îl suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea.

„Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu.

Când Oprea suna și anunța că 'în 5 minute plecăm în direcția X', Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național', scrie Silviu Sergiu.

Eugen Stan ar fi fost prezent în trafic în noaptea în care s-a produs accidentul în care Bogdan Gigină și-a pierdut viața.

„În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deși doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfârșitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…', mai scrie jurnalistul Silviu Sergiu.


N-am progresat, ba dimpotrivă! Închiderea drumurilor pe viscol era interzisă în România acum 150 de ani

Loading...
Comentarii