Mergi direct la conținut »
Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe o poartă de intrare în Timișoara
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe o poartă de intrare în Timișoara

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe o poartă de intrare în Timișoara

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe o poartă de intrare în Timișoara, acesta fiind una similară celei care a căzut în 2017 în timpul unei furtuni şi a ucis un tânăr.

Pompierii din Timişoara au fost chemaţi luni, să intervină pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe poarta de intrare de pe Calea Aradului, similară celei pe Calea Lugojului, care anul trecut a căzut, în timpul unei furtuni, peste maşina unui tânăr care a murit pe loc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, cinci pompieri au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe poarta metalică aflată la ieşire din Timişoara, în condiţiile în care acestea au fost desprinse de vânt şi exista pericolul ca acestea să cadă.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea unor elemente cu pericol de cădere de pe poarta de intrare în oraş de pe Calea Aradului. Pompierii militari intervin pentru asigurarea zonei şi îndepărtarea elementelor care reprezintă pericol pentru cetăţeni. Se intervine cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară mecanică de 70 metri şi cinci subofiţeri”, potrivit ISU Timiş.

În urmă cu patru luni, panourile de fibrociment din partea superioară a porţii de intrare în praş de pe Calea Aradului au fost demolate, la cererea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.


Citește și: Unde putem merge în vacanța de Paște. Oferte în Maramureș, Bucovina și Bulgaria

Close
Închide
  Close