De Cristian Anton,

Șobolanul de dimensiuni considerabile a fost filmat de un client pe peretele cofetăriei Select din Târgu Jiu. Animalul nu a fost deloc stingherit de numeroasa prezență umană și nu a încercat nicio clipă să fugă, informează sursa citată.

Șobolan plimbându-se pe peretele unei cofetării din Târgu Jiu

Imaginile au fost filmate vineri și distribuite sâmbătă pe rețelele de socializare, determinând oficialii DSVSA Gorj să ia primele măsuri duminică dimineața, când au confirmat incidentul pentru Mediafax.

„Colegii au fost în control duminică dimineață. I-am trimis acolo. Imaginile sunt de acum două zile. S-a confirmat. Colegii aplică o sancțiune conform legii, agentul economic nu a prezentat toate documentele. Are obligația să facă în cel mai scurt timp deratizarea.

Mâine dimineață (luni – n.r.) este așteptat la sediul instituției, să prezinte contractul cu DDD-ul, adică deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, că nu a fost contabilul firmei să le prezinte colegilor.

Valoarea sancțiunii va fi stabilită luni dimineață, când o să avem o celulă de criză în situații de genul acesta, ca să luăm măsuri să nu se mai întâmple”, a declarat Ion Iliuță, șeful Serviciului Control Siguranţa Alimentelor, din cadrul DSVSA Gorj.

Citeşte şi:

Relațiile dintre România și Iran, de-a lungul timpului: noi le-am electrificat o parte din țară, ei ne-au scufundat o navă

Concluzie halucinantă în ancheta făcută de șefii pompierilor: „În cadrul ISU Dolj, sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele”!

Cum explică muzeul din Târgoviște refuzul de a face public filmul care ar putea lămuri controversa descoperirii lui Venus!

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile