Mergi direct la conținut »
Prefectura Arad a cerut presei întrebările în avans pentru conferința ministrului Mediului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prefectura Arad a cerut presei întrebările în avans pentru conferința ministrului Mediului

Prefectura Arad a cerut presei întrebările în avans pentru conferința ministrului Mediului

Prefectura Arad a cerut presei întrebările în avans pentru conferința ministrului Mediului, Grațiela Leocardia Gavrilescu, care a discutat vineri despre subiectul crizei gunoaielor. Solicitarea reprezintă o premieră pentru jurnaliștii invitați la conferința de presă. Reprezentanții Prefecturii au invocat nevoia de „operativitate și eficiență”.

Biroul de presă al Prefecturii Arad a transmis, joi, o invitație jurnaliștilor acreditați pe lângă instituție pentru a participa conferința de presă, organizată vineri cu prilejul vizitei ministrului Mediului, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, scrie Digi24.ro.

Obiectul vizitei este „situaţia fără precedent creată la nivelul municipiului şi judeţului Arad de operatorul curent de salubritate, SC Retim SA”. Este vorba despre crima deșeurilor menajere, care s-au adunat pe străzi, din cauza intervenției inedificiente a societății de salubritate.

În invitație, reprezentanții Prefecturii Arad le-au cerut jurnaliștilor să trimită în scris întrebările în avans.

„Pentru operativitate şi eficienţă, vă rugăm să ne transmiteţi, la adresa de e-mail principalele puncte de interes pe care publicaţia dvs. intenţionează să le pună în discuţie în prezenţa doamnei ministru”, este cererea Prefecturii Arad.

Solicitarea reprezintă o premieră pentru jurnaliștii din Arad, invitați la conferința de presă.

De cealaltă parte, reprezentanții Biroului de Presă al Prefecturii Arad au menționat că această cerere le aparține, afirmând că aceasta nu a fost făcută de consilierii ministrului sau de Grațiela Gavrilescu.

Potrivit Prefecturii, cererea către jurnaliști ar fi fost făcută pentru a se pregăti din timp temele abordate și pentru ca presa să nu aștepte o documentare ulterioară din partea organizatorilor conferinței de presă.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad a cerut, joi, autorităţilor locale să intervină de urgenţă pentru combaterea rozătoarelor şi insectelor care s-ar putea înmulţi excesiv pe fondul crizei gunoaielor şi ar putea provoca epidemii.

sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și FOTO EXCLUSIV/ Teatrul Național București deschide amfiteatrul de pe acoperiș, în aer liber!


 

Close
Închide
  Close