MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2017 11:26

Scandal la Timișoara, după ce un șofer a fost ucis de un indicator de intrare în oraș. Premierul Tudose: „Întrebaţi-l pe domnul Robu de ce a picat semnul inaugurat de el”

Distribuie

Premierul Tudose, atac la primarul Robu, după feniomenul meteo extrem din Timișoara. O furtună violentă a izbucnit brusc, aseară, în vestul țării, iar vântul a atins la rafală viteze de aproape 100 de kilometri pe oră. N-a durat mai mult de 15 minute, dar a fost suficient cât să producă pagube materiale importante și, din nefericire, multe victime.

SUMAR

Opt morți și 137 de răniți după urgia din vestul țării. Președintele Iohannis cere să se stabilească vinovații. Sute de copaci au fost culcați la pământ și multe mașini distruse.

În zeci de localități, curentul electric a fost întrerupt, iar acoperișurile au fost smulse în timpul vijeliei. În plus, peste 100 de trenuri au avut întârzieri în urma furtunii de duminică din vestul țării.

Vezi care era situația traficului rutier, în această dimineață, în orașele afectate de furtună.

Totuși, multă lume se întreabă acum dacă nu cumva am avut de-a face cu o tornadă în vestul țării. Iată ce spun meteorologii despre furtuna de aseară.

Premierul Mihai Tudose a spus astăzi, la Digi 24, că va trebui gândit un sistem de alertă, chiar săptămâna viitoare, care să fie implementat.

„Important e să fim pregătiţi să punem lucrurile în ordine. Din punct de vedere al eforturilor tuturor organismelor statului, noi suntem alături. Carmen Dan (ministrul de Interne – n.r.) coordonează centrul de criză, ISU (Inspecoratul pentru Situații de Urgență – n.r.) cu toate forţele, Jandarmeria cu toate forţele, Armata oferă tot ajutorul', a spus Tudose.

Întrebat cum comentează declaraţiile primarului Timişoarei privind efectele pe care o astfel de furtună le are în special asupra clădirilor istorice, premierul a răspuns: „Întrebaţi-l pe domnul Robu de ce a picat semnul acela inaugurat de el de curând, şi a făcut o victimă. Semnul acela nou-nouţ, cu Bine aţi venit la Timişoara, a fost inaugurat cu surle şi trâmbiţe'.

De altfel, e furtună după furtună la Timişoara: Protest la adresa primarului Robu, organizat pe Facebook: Cum să fiu eu vinovat că mi-am făcut datoria?'

Un bărbat, un student în vârstă de 24 de ani, care circula cu mașina dinspre Lugoj spre Timișoara, a fost ucis aseară de o poartă de intrare în oraș pe care scria „Timișoara, orașul declanșării Revoluției române din Decembrie 1989”, care a căzut peste el. Aceasta fusese inaugurat, anul trecut, după lucrări de reabilitare, chiar de către primarul orașului Timișoara, Nicolae Robu.

Un bărbat a fost ucis aseară de un indicator pe care scria

Un bărbat a fost ucis aseară, în Timișoara, de un indicator pe care scria „Bine ați venit”


CITEȘTE ȘI… O întreagă familie a fost ucisă la Buziaș de furtună. Mama, tata și fetița se plimbau în parc în momentul declanșării vijeliei


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii