Mergi direct la conținut »
Premierul Tudose, mesaj pentru președintele Iohannis: ”Nu mai suntem la nivel de promisiuni”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Premierul Tudose, mesaj pentru președintele Iohannis: ”Nu mai suntem la nivel de promisiuni”

Premierul Tudose, mesaj pentru președintele Iohannis: ”Nu mai suntem la nivel de promisiuni”

Președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Mihai Tudose au mers împreună, astăzi, la uzina Ford de la Craiova, unde a avut loc lansare noului model al brandului. Într-o scurtă alocuțiune susținută cu acest prilej, premierul l-a asigurat, printre altele, pe șeful statului că, în ceea ce privește infrastructura, lucrurile au avansat.

„Astăzi, putem să spunem că, în ceea ce privește infrastructura care leagă Craiova de restul lumii, nu mai suntem la nivel de promisiuni, domnule președinte, suntem în grafic, iar la ora la care vorbim, săptămâna aceasta, săptămâna viitoare se întâmplă lucruri. Sunt lucrări de infrastructură, care sunt în procedură de licitare, de atribuire. Au început să se întâmple lucruri și pe această zonă. A fost un angajament al României, iar România își respectă angajamentele”, a spus Tudose.

Lansarea noului model Ford EcoSport a avut loc astăzi. Ford a anunțat că a demarat procesul de recrutare a 976 de persoane care vor sprijini producția modelelor EcoSport, la uzina din Craiova, scrie auto-bild.ro.

Tot astăzi, este o zi tensionată la nivel guvernamental, pe fondul remanierilor anunțate de către prim-ministrul Mihai Tudose. Tensiuni sunt și la vârful PSD, unde se poartă discuții și negocieri cu privire la persoanele care ar urma să rămână sau să plece din Guvern.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO / ”Dosarul” TAROM, episodul 4. Managementul dezastrului: Costurile în aer, încasările la pământ

Editorial de Claudiu Săftoiu. TAROM – destinația unui eșec administrat politic

FOTOREPORTAJ/ Pelerinajul la Sfânta Parascheva în imagini. Cu mașina la coadă, cu sufletul plin de smerenie și cu trupul plin de bogăție, selfiuri și rugăciuni

Close
Închide
  Close