Mergi direct la conținut »
Preotul britanic gay și soțul său român sunt îngrijorați de Brexit: "Vedem ce se întâmplă după martie 2019"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Preotul britanic gay și soțul său român sunt îngrijorați de Brexit: "Vedem ce se întâmplă după martie 2019"

Preotul britanic gay și soțul său român sunt îngrijorați de Brexit: „Vedem ce se întâmplă după martie 2019”

Fostul preot britanic căsătorit cu un tânăr român cu 55 de ani mai tânăr decât el, spune că deocamdată trăiesc separați și vor lua o decizie privind viitorul lor după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, deoarece în prezent situația lui Florin este incertă.

În prezent cei doi nu locuiesc împreună, românul Florin Marin fiind în Spania unde lucrează, în timp ce soțul său, Philip Clements locuiește în Marea Britanie.

Cei doi vom împlini doi ani de căsnicie în luna aprilie a acestui an, dar spun că vor lua o decizie privind viitorul lor după Brexit.

Florin a spus sper să se mute înapoi în Anglia pentru a fi mai aproape de Philip, dar „Mai întâi vreau să văd ce se întâmplă cu Brexit. În această țară, nu am drepturi. Din acest motiv, vreau să aștept mai întâi, să martie 2019, pentru a vedea ce se întâmplă cu această țară. Dacă totul merge bine, mă voi întoarce în Anglia, dacă nu, nu”.

Cei doi au vorbit și despre persoanele care le critică relația și o numesc sordidă.

„Nu-mi pasă ce spun oamenii care nu m-au întâlnit niciodată”, spune Florin.

Fostul vicar, în vârstă de 80 de ani, spune că cei care numesc relația lor „sordidă” din cauza diferenței de vârstă de 55 de ani, nu îi cunosc și nu ar trebui să-i critice.

Philip Clements și soțul său, Florin Marin, au insistat că sunt îndrăgostiți, în ciuda diferenței de vârstă.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

„Am fost și sunt un preot anglican care a slujit Biserica timp de 50 de ani, reprimându-mi sexualitatea pentru că nu am vrut să încalc regulile Bisericii. Relația noastră este, în cea mai mare parte, una apropiată, și când suntem împreună, ne bucurăm de activități normale precum mâncatul în oraș sau mersul la cinema.

Nu există nicio legătură cu pedofilia. Am lucrat cu copiii, dar nu aș face niciodată rău unui copil”, concluzionează fostul preot.

Fostul vicar britanic, Philip Clements, și soțul său român, Florin Marin, sunt din nou împreună, după ce au fost de mai multe ori despărțiți de când s-au căsătorit și s-au mutat împreună în România, scrie Daily Mail.

Vicarul pensionar, în vârstă de 80 de ani, spune că s-a împăcat cu soțul său de 25 de ani și că au o „relație deschisă”.

Clements a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru a-i cumpăra un apartament iubitului său român și au locuit o perioadă împreună în București, dar după ce Florin petrecea mai mult timp în cluburi decât cu soțul său, britanicul s-a întors în Anglia.

Acum, cei doi spun că s-au împăcat și că au o „relație deschisă”.


Citește și: GALERIE FOTO | Cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019. Vedetele au impresionat pe covorul roșu


 

Close
Închide
  Close