Mergi direct la conținut »
Presa suedeză dă exemplu negativ un român care a comis mai multe violuri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Presa suedeză dă exemplu negativ un român care a comis mai multe violuri

Presa suedeză dă exemplu negativ un român care a comis mai multe violuri

Memet Florin Cămătar, care acum se află în Penitenciarul Tulcea, este prezentat de presa din Suedia, care îl dă exemplu negativ pentru faptele comise pe teritoriul acestei țări.

Românul, care s-a ales și cu un mandat european de arestare, emis de către instanțele din Suedia, a apărut încă din luna aprilie în presa suedezăm atunci când jurnaliștii suedezi au publicat o fotografie cu el, precizând că este căutat și că există informații că a părăsit țara.

La scurt, timp, anul acesta, a fost depistat la Tulcea întrucât și aici era căutat, fiind condamnat pentru furturi, notează replicaonline.ro.

”Acest bărbat este urmărit pentru mai multe violuri și atacuri asupra femeilor din zona Stockholm. Se ascunde în spatele a cel puțin două identități diferite. Cămătar-Memet Florin este urmărit de poliția suedeză, suspectat de tentativă de viol și viol. Potrivit lui Expressen, el a reușit să părăsească Suedia. La sfârșitul lunii martie, Florin, care este din România, a fost chemat de poliție, suspectat de săvârșirea unei fapte penale, la 25 februarie. Apoi a fost deja suspectat de o tentativă de viol împotriva unei femei din Sundbyberg. El este, de asemenea, suspectat de implicare într-un viol în districtul Bromma din Stockholm, pe 15 noiembrie anul trecut”, relata document.no, pe 16 aprilie 2017.

Acum, individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, fiind vorba de punerea în aplicare a mandatului european de arestare.


Citește și: Și-a dat copilul spre adopție, dar nu se aștepta ca 30 de ani mai târziu să se întâmple asta


 

Close
Închide
  Close