MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Președintelui Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: „Vă dorim sărbători luminate!”

Distribuie

Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen, participă sâmbătă seara la slujba de Înviere din biserica parohială romano-catolică "Sfânta Treime", aflată în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului.

Aflat la Sibiu pentru a petrece sărbătorile pascale alături de familie, Klaus Iohannis a ajuns în această seară la biserică pentru a participa la Slujba de Înviere. Preşedintele a fost aşteptat la intrarea în biserică de câţiva localnici şi turişti prezenţi în Piaţa Mare.

Înainte de a intra în biserică, cuplul prezidenţial a salutat jurnaliştii prezenţi şi şeful statului a declarat: „Vă dorim sărbători luminate!”

Soţii Iohannis au petrecut şi anul trecut sărbătorile de Paşte la Sibiu. Cei doi au participat şi în 2017 la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum şi la slujba de duminică.

Klaus Iohannis este de religie protestantă, dar participă la slujbele de la biserica romano-catolică din Sibiu, având în vedere că soţia sa este greco-catolică, potrivit Agerpres.


VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”


 

Comentarii