MENIU CAUTĂ

Prima reacție a lui Teo Trandafir, după ce Busu a suferit un infarct

Distribuie

Vestea că Florin Busuioc a suferit un infarct a șocat pe toată lumea. Teo Trandafir, fosta lui colegă de la Pro TV, a reacționat pe Facebook după aflarea veștii.

Busu s-a prăbușit după un spectacol de teatru susținut la Craiova. Din fericire, el a fost salvat la timp și a fost operat în aceeași seară. Ulterior, el a fost transferat la București, unde se află în stare stabilă, scrie Cancan.

„Primul semn este întotdeauna ignorat”, a scris Teo în dreptul unui articol în care se vorbește despre cele patru semne care îți pot spune că ai probleme cu inima.

Florin Busuioc a ajuns marți seara la Spitalul de Urgență din Craiova. La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgență și l-au băgat în sala de operații, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. În sala de operații, a fost și Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.

În luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, într-un interviu acordat Libertatea, despre revenirea sa pe scenă. Decizia i-a grăbit un pic ritmul, după cum a declarat chiar el, deoarece trebuie să împace viața de familie cu jobul de la PRO TV, repetițiile și reprezentațiile susținute peste tot în țară. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă nicio clipă.


CITEȘTE ȘI: Parlamentul a votat Autostrada Unirii, Iaşi-Târgu Mureş. Este prima autostradă care ar urma să se construiască printr-o lege


 

Citește mai multe despre busu pe Libertatea.

Comentarii