De Răzvan Mihalașcu,

Reprezentanții IPJ Argeș au precizat că au fost începute verificările în acest caz, notează Mediafax.

Polițiștii au fost sesizați că edilul comunei Dârmănești a lipit afișe prin care îi îndeamnă pe localnici să o voteze pe Viorica Dăncilă, au precizat surse judiciare.

„Stimaţi concetăţeni, vă rog respectuos să ieşiţi la vot în data de 10.11.2019 şi să votaţi PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă. Noi, comuna Dârmăneşti, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea şi înfrumuseţarea comunei noastre. Vă mulţumesc. Cu respect, primar Emilian Ciolan”, este mesajul scris pe afişe, conform sursei citate.

Întrebat de ce a lipit afișele, primarul Emilian Ciolan a declarat, pentru Mediafax, că a simțit că „așa e cel mai corect”.

Aşa am vrut eu, aşa am simţit eu, ca persoană fizică. Am simţit că aşa e cel mai corect. Ce mare crimă am făcut?

Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești:

Edilul a precizat că a dat ordin ca afișele pe care le-a lipit să fie date jos.

Și Autoritatea Electorală Permanentă a fost sesizată în acest caz.

Nu este prima oară când edilul argeșean este protagonistul unui incident controversat. În august 2018, primarul Emilian Ciolan și mai mulți membri USR, veniți să depună dosarele cu semnături în campania #FărărPenali, s-au luat la bătaie în clădirea primăriei din Dârmănești.

foto: Facebook

Citeşte şi:

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, poate să voteze. Ministrul de externe a dispus emiterea pașaportului său

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Sandu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro. „Au încercat și încă mai încearcă să mă lege!”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat