MENIU CAUTĂ

Primarul unui oraș a numit două străzi după tatăl său și soacra sa. ”E o realizare considerabilă pentru mine”

Distribuie

Un primar din Republica Moldova a numit două străzi din oraș după tatăl său și soacra sa. Edilul basarabean se laudă cu aceste schimbări, considerându-le "o realizare considerabilă".

Alexandru Botnari, primarul orașului Hîncești din Republica Moldova, a schimbat numele a două străzi după tatăl său și soacra sa: Chiril Botnari și Nadeja Odobescu.

„O realizare considerabilă pentru mine în anul 2017 a fost construcția unui drum regional în municipiul Hîncești. Consiliul municipal Hâncești a decis să denumească strada Chiril Botnari în cinstea tatălui meu, de profesie constructor, care este decedat de 27 ani”, a declarat primarul, potrivi unimedia.info.

Totuși, străzile nu au plăcuțe cu nume. Motivul? Lipsa de fonduri.

În ceea ce privește numele străzii denumită după soacra lui, edilul a precizat că ea merita să intre în istoria orașului pentru că a fost director de școală timp de patru decenii.

„Doamna Odobescu a fost director de școală, de liceu, 40 de ani numai în funcția de director, dar a lucrat în această școală cinzeci și ceva de ani. Este profesoară de engleză, este om emerit al Republicii Moldova”, a mai punctat Alexandru Botnari.


CITEȘTE ȘI: S-a terminat cu pânda din tufișuri a polițiștilor rutieri. Radarele pot fi folosite doar pe mașini de poliție inscripționate și puse în locuri vizibile pentru șoferi


 

Comentarii