Mergi direct la conținut »
Primele case izolate termic cu lână vor apărea în România anul acesta. Promisiunea ministrului Petre Daea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele case izolate termic cu lână vor apărea în România anul acesta. Promisiunea ministrului Petre Daea

Primele case izolate termic cu lână vor apărea în România anul acesta. Promisiunea ministrului Petre Daea

Ministrul Agriculturii a declarat că anul acesta vor apărea primele case izolate termic cu lână. Petre Daea spune că în prezent se desfășoară procesul de agrementare a produsului.

Daea a precizat că în Bacău, Sighet, Bistrița și în Vâlcea sunt firme care fac saltele din lână, de diferite mărimi, grosimi și densități, care pot fi folosite pentru termoizolarea clădirilor.

„Nu machete, case pur şi simplu”, a declarat Petre Daea, la Agro TV.

Potrivit Mediafax, ministrul Agriculturii a explicat că s-au făcut studii la institute specializate în așa fel încât lâna să poate fi folosită ca termoizolant. În zilele următoare vor avea loc întâlniri cu constructori de case de lemn din Germania şi Belgia pentru o potenţială colaborare în domeniu.

Daea: „Oaia, săraca, vine din vârful muntelui cu oamenii ăştia care pleacă şi uită de neveste, de copii”|VIDEO

Pe 26 octombrie 2017, ministerul Agriculturii, Petre Daea, a lansat campania „Alege OAIA!”, prin care vrea să sprijine și să promoveze consumul cărnii de oaie. Tot prin programul „Alege Oaia„, Petre Daea a promis că românii vor degusta și shaorma din carne de oaie.

sursă foto: globenewswire.com


Citește și Diplomele agonisite în țară nu i-au folosit lui Tudor Simionov. Zmărăndescu: „În România se dau grade și centuri la fel cum se dădeau permisele la Pitești”!


 

Close
Închide
  Close