MENIU CAUTĂ

FOTO | Primele imagini oficiale de la botezul Prințului Louis

Distribuie

Casa Regală Britanică a publicat, luni, primele fotografii de la botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge. 

Cele mai așteptate fotografii ale momentului au fost publicate, luni, de Palatul Kensington. Este vorba despre imaginile de la botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge.

Imaginile în care Prințul Louis apare alături de părinții lui, nași și alți membri ai familiei regale, au fost realizate de fotograful britanic Matt Holyoak.

Din fotografiile oficiale nu aveau cum să lipsească frații mai mari ai micuțului prinț, prințul George şi adorabila prințesă Charlotte. Ducele și ducesa de Cambridge au anunțat în decembrie 2012 că așteaptă primul lor copil.

Pe 22 iulie 2013, Kate a fost internată în Spitalul St Mary, unde i-a născut prințesa Diana pe William și pe Harry, și l-a adus pe lume pe prințul George, moștenitorul tronului.

În septembrie 2014, cuplul regal a anunțat că soția lui William era gravidă din nou, iar Printesa Charlotte s-a născut la același spital pe 2 mai 2015.

Prințul Louis, al șaselea în ordinea succesiunii la tron, născut pe 23 aprilie, a fost botezat pe 9 iulie, în cadrul unei ceremonii private la Palatul St. James de la Londra. Slujba religioasă a fost oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, sub privirile părinților și a unor invitați de seamă.

Sursă foto Palatul Kensington – Matt Holyoak.  


FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon


 

Citește mai multe despre Palatul Kensington pe Libertatea.

Comentarii