Prince a lucrat “154 de ore încontinuu” înainte să moară. Cumnatul cântărețului face mărturisiri despre decesul acestuia

25 aprilie 2016 07:38

Prince ar fi lucrat 154 de ore încontinuu, fără să doarmă, înainte să fie găsit mort în reședința sa din Minnesota. Cumnatul cântărețului a fost cel care a făcut această mărturisire la finalul unei ceremonii funerare private.

„A lucrat 154 de ore încontinuu. Am fost alături de el weekendul trecut. Era un frate vitreg bun.”, a declarat Maurice Phillips, potrivit Sky News.

Prince a fost găsit inconștient într-un lift din locuința sa din Paisley Park și a fost declarat mort de echipajul medical care a intervenit. Cu 12 ore mai devreme, el a fost văzut pentru ultima oară în viață.

Autoritățile americane investighează acum cauza morții. Autopsia a fost finalizată, însă ar putea să dureze câteva săptămâni până când rezultatele vor fi gata. Cu toate acestea, autoritățile au declarat că Prince nu avea nicio rană și că este exclusă varianta sinuciderii.

Angajații unui magazin, la care cântărețul a fost cu câteva înainte să moară, au afirmat că acesta părea foarte slăbit și era foarte palid.

Citește și: Detalii cutremurătoare din viața lui Prince! Era dependent de droguri și calmante de 25 de ani! Fără ele nu putea urca pe scenă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro