MENIU CAUTĂ
19 Mai. 2018 10:25

Prințul Harry și Meghan Markle vor primi titlurile ”Ducele și Ducesa de Sussex”

Distribuie

Prințul Harry și Meghan Markle vor primi titlurile ”Ducele și Ducesa de Sussex”, potrivit unui anunț făcut de Palatul Kensington. 

Libertatea.ro transmite sâmbătă, în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Meghan Markle este prima persoană care deține titlul de Ducesă de Sussex.

Totodată, Harry primit, alături de titlul de Duce de Sussex, alte două tiluri, pentru Scoția și Țara Galilor: Earl of Dumbarton și Baron Kikeel.

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, oferă în ziua nunții fiecărui membru al Familie Regale câte un titlu, iar alegerea de Duce și Ducesă de Sussex a fost speculată înainte de nuntă. Acest tilu a mai fost purtat de George al III-lea.

Monarhul Marii Britanii a respectat și de acastă dată tradiția de a oferi titluri mirilor în ziua nunții lor. În 2011, ea a dat Prințului William și lui Kate Middleton, în ziua nunții lor, titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge.

Titlurile de duce și ducesă sunt cele mai importante din nobilimea britanică. Regina ar mai fi putut să le ofere celor doi tilturile de Duce și ducesă de Clarance, Connaught, Windsor, Albany și Cumberland.


”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


 

Citește mai multe despre Meghan Markle, anunt și Palatul Kensington pe Libertatea.

Comentarii