Omul are o absolută nevoie de energie electrică, cu ajutorul acesteia având posibilitatea de a comunica, de a ne informa, de a călători și așa mai departe, tot ceea ce se află în jurul nostru, fiind posibil cu ajutorul curentului electric.

Energia electrică este esențială și în industrie, nu numai pentru iluminat dar și pentru că putea fi alimentate diverse sisteme, aparate și utilaje în ceea ce privește o linie de producție, un șantier și lista poate continua.

Producerea energiei electrice se realizează prin tot felul de modalități, iar o parte foarte importantă a multor ansamble, este reprezentată de motorul electric.

De când a apărut și până în ziua de astăzi, motorul electric face parte dintr-o mulțime de sisteme în care este necesară angrenarea altor piese astfel încât să fie puse în mișcare.

În cazul în care avem nevoie să obținem cele mai bune rezultate, indiferent de aplicații, cei de la Bmes.ro oferă clienților motoare de cea mai bună calitate și la preturi foarte avantajoase, motoare ce sunt destinate aplicațiilor grele, făcând referire aici la utilizări în condiții de lucru la care alte tipuri de componente sau aparate simple nu ar putea face față precum acele motoare electrice.

Acest lucru nu reprezintă neapărat faptul că nu se pot utiliza și în sarcini mai simple, defapt chiar din contră, sunt foarte indicat deoarece acestea oferă în aceste situații, o eficiență mult mai bună.

Dacă ne gândim la principiul de funcționare al unui motor electric este unul extrem de simplu iar din momentul în care am aflat astfel de informații, ne putem da seama imediat cât de importante sunt defapt aceste tipuri de dispozitive

Astfel de informații putem afla simplu și rapid prin vizitarea site-ului lor, unde ne sunt prezentate toate tipurile de motoare realizate de către ei precum și alte piese de schimb și dispozitive.

De exemplu, la echipa Bmes.ro putem găsi cea mai bună oferta de motoare electrice din gama 0.06 de 500kW și nu numai, gamă de produse fiind extrem de variată, cuprinzând tot felul de utilizări.

În ceea ce privește gama totală de produse, aceasta este împărțită în următoarele categorii:

 • Motoare electrice trifazate
 • Motoare electrice monofazate
 • Motoare electrice cu frană
 • Motoare electrice cu 2 turații
 • Motoare electrice antiex
 • Motoare electrice speciale
 • Motoare electrice curent continuu
 • Vibratoare Industriale
 • Convertizoare de frecvență
 • Reductoare Ortogonale
 • Reductoare Planetare
 • Reductoare
 • Piese de schimb
 • Bobinaj motoare electrice în București și Ilfov

Însă, revenind la motoarele eletrice, acestea la rândul lor sunt de diferite tipuri și se pot clasifica în funcție de dimensiuni, cu tălpi B3, cu flanșă mare B5, cu flanșă mica B14, cu talpă și flanșă B35, precum și în funcție de rotațiile pe minut pe care le pot realiza, 3000rpm/rotații pe minut cu 2 poli, 1500rpm/rotații pe minut cu 4 poli, 1000rpm/rotații pe minut cu 6poli, 750rpm/rotații pe minut cu 8 poli.

În ceea ce privește caracteristicile standard ale acestor tipuri de motoare, vorbim despre utilaje pentru aplicații grele ce pot funcționa fară nici un fel de problemă continuu sau cu mai multe porniri pe ora, atât în zone cu umiditate crescută, cât și în condiții de praf, venind cu protecție standard IP55. Tensiunea de regulă este de 400 V în conexiune stea sau triunghi pentru o pornire directă, sau pentru o pornire stea/triunghi.

Dacă discutăm despre construcția motoarelor electrice, carcasa acestora este din aluminiu pentru dispozitivele cu puteri de până la 7.5 W sau din fontă pentru cele cu puteri care încep de la 11 kW.

Alte caracteristici simple și opționale în funcție de fiecare model în parte sunt reprezentate de protecția ridicată la umiditate IP56 sau la praf IP65, dimensiuni speciale de flasnsa ori de ax, clasa de izolație H, motoare cu două sau trei turații, cu turații reduse de până la 500 rpm, frană, motoare rezistente la temperaturi de peste 40 de grade Celsius sau motoare cu ventilație auxiliara pentru acționari cu convertizoare de frecvență.

În momentul în care trebuie să alegeți astfel de motoare electrice, indiferent de tip, este absolut esențial să achiziționați echipamentul în funcție de nevoile pe care le aveți, niciodată mai mult sau mai puțin, ori la limita de putere și așa mai departe. Dacă nu veți tine cont de acest aspect, fie îl veți distruge deoarece dacă este prea slab nu vă face fata, fie veți plătii inutil pe un motor foarte puternic daca acesta vă fi atașat unei aplicații simple.

Apelând la serviciile celor de la Bmes.ro, veți putea beneficia inclusiv de consultanță în ceea ce privește alegerea motorului ideal pentru nevoile pe care le aveți, astfel încât, la final să puteți face ce mai bună alegere.

Toate produsele sunt disponibile la un raport calitate/preț mai mult decât excelent. De asemenea, toate detaliile vă sunt puse la dispoziție accesând site-ul Bmes.ro, detalii legate atât de echipamentele și utilajele disponibile, cât și detalii despre serviciile pe care le oferă echipa de experți.

Este de menționat și faptul că, experiență acestei echipe este una extrem de mare, fiind vorba despre furnizori de motoare electrice încă din anul 1994.

Nimic nu este acum mai simplu, având totul la dispoziție la numai un simplu click distanță.

Adi Hădean, scandalizat: „E un fel de nutreț livrabil, cu sare și monoglutamat” | Ce l-a scos din sărite: „Mizerii la 39 de lei”
PARTENERI - GSP.RO
Adi Hădean, scandalizat: „E un fel de nutreț livrabil, cu sare și monoglutamat” | Ce l-a scos din sărite: „Mizerii la 39 de lei”
BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Playtech.ro
BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Imagini din apartamentul groazei de la Onești, locul unde doi muncitori au fost uciși de Gheorghe Moroșan
Observatornews.ro
Imagini din apartamentul groazei de la Onești, locul unde doi muncitori au fost uciși de Gheorghe Moroșan
Horoscop 4 martie 2021. Balanțele au șansa de a face pași importanți în direcția dorită
HOROSCOP
Horoscop 4 martie 2021. Balanțele au șansa de a face pași importanți în direcția dorită
Românii vor avea buletine electronice cu cip începând din august. Anunțul ministrului Cercetării
Știrileprotv.ro
Românii vor avea buletine electronice cu cip începând din august. Anunțul ministrului Cercetării
Dezvăluiri din interior. Ce se întâmplă, de fapt, la clinica lui Gigi Becali. Un medic de acolo a rupt tăcerea
Telekomsport
Dezvăluiri din interior. Ce se întâmplă, de fapt, la clinica lui Gigi Becali. Un medic de acolo a rupt tăcerea
Oferta speciale pentru femei, în luna martie (Publicitate)
PUBLICITATE
Oferta speciale pentru femei, în luna martie (Publicitate)