Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Noutăţi tehnologice : 5 cititoare de coduri de bare industriale
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > (Publicitate) Noutăţi tehnologice : 5 cititoare de coduri de bare industriale

(Publicitate) Noutăţi tehnologice : 5 cititoare de coduri de bare industriale

Atunci când lucrezi în domeniul retail, vei avea neapărată nevoie de un cititor de cod de bare, care să îţi uşureze derularea activităţilor zilnice. Pentru că un cod de bare este regăsit pe orice tip de produs, vei avea nevoie şi de tehnologia care să le interpreteze, fiind utilă în situaţii precum grăbirea procesului de checkout şi realizarea unui inventar. Din fericire, îţi sunt puse la dispoziţie numeroase modele de cititoare de coduri de bare industriale. În acest articol, îţi prezentăm 5 cititoare de coduri de bare utile, pe care le poţi alege pentru magazinul tău.

Cititor de coduri de bare Newland HR1550-CE

Acest cititor de coduri de bare face parte din categoria modelelor fără fir, cu conexiune wireless şi suport inclus. Pentru că este un cititor de coduri de bare rezistent şi fiabil, va fi potrivit pentru folosire atât în supermarketuri cât şi în depozite. Are o viteză mare de scanare, pornind de la 350 de scanări/secundă, şi poate fi folosit pe o distanţă de 50 metri, prin intermediul modului de operare wireless. Un avantaj major al scanerelor wireless este factorul lor de mobilitate, ce pot fi utilizate chiar şi pentru scanarea celor mai voluminoase produse de pe raft.

Cititor de coduri de bare Newland NLS-HR1550-30 1D cu USB

Cititorul de coduri de bare suportă interfaţa USB, cu o viteză de scanare de până la 300 de scanări/secundă. Este un cititor desktop uşor de utilizat şi cu un raport bun calitate preţ, putând fi folosit atât în cadrul activităţilor pentru birou, cât şi în retail, în supermarketuri, centre comerciale şi depozite. De asemenea, acest cititor de cod de bare datecs de tip hand-held poate citi coduri de bare PDF417, MicroPDF417 şi coduri 2D stacked.

Cititor de coduri de bare Honeywell Granit 1280i

Acest scanner pentru codurile de bare de tip hand-held are un design ergonomic, care aduce utilizatorilor un plus de confort, fiind ideal pentru o perioadă mai lungă de utilizare. Cu ajutorul lui, poţi scana coduri de bare 1D, la o distanţă de până la 16 metri, cât şi de aproape, până la 9 cm. Se recomandă ca acest cititor de coduri de bare să fie folosit pentru aplicaţiile din mediul industrial, unde sunt utilizate echipamente mari, care necesită o productivitate ridicată.

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei
Recomandări

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei

Cititor de coduri de bare INTERMEC SR61

Cu ajutorul acestui cititor de coduri de bare robust, vei putea scana coduri de bare atât în mediile industriale, cât şi în centre de distribuitie şi depozite. Este un aparat ce poate fi folosit în diferite medii, datorită rezistenţei sale la umiditate, praf sau temperaturi extreme. Îl găseşti disponibil în varianta cu fir sau Bluetooth, având modele variate, în funcţie de tipurile de motoare de scanare: Area Imager EA11 sau EA20, Linear Imager EV10, etc.

Cititor de coduri de bare INTERMEC SF61B

Modelul INTERMECT SF61B funcţionează prin Bluetooth, ideal pentru aplicaţiile mobile de prelucrare a datelor. Fiind un echipament solid, este şi rezistent la căzături de până la 2m înălţime, integrându-se cu uşurinţă în orice companie care deţine comunicaţie Bluetooth incorporată. Poate fi folosit cu dispozitivele mobile cu sistem de operare Windows, Android sau iOS, întreaga zi, datorită acumulatorului încorporat, chiar şi în aplicaţii intensive se scanare a codurilor de bare.

Fără îndoială, utilizarea codurilor de bare pe produsele din rafturile supermarketurilor este cea mai cunoscută utilizare a unui cititor de bare. Cu ajutorul său, poţi identifica rapid fiecare produs, util şi în cazul produselor cu ambalaje mari, care au plasate locurile de bare în locuri mai greu accesibile.

Close
Închide
  Close