De Andreea Radu,

Niciun om trăitor in Biserică, niciun creștin real, niciun om integru sufletește nu poate comite, nici măcar într-o sinistră glumă, gestul abominabil al amenințării cuiva cu moartea.

Dacă gestul acesta este real, autorul lui va putea fi, sper, identificat cât mai curând de autorități.

Orice încercare de obraznică sau programatică asociere a Bisericii Ortodoxe Române cu un asemenea deplorabil caz este moralmente autodescalificantă, a afirmat Vasile Bănescu, într-un răspuns remis HotNews.ro.


Jurnalista Diana Oncioiu, de la platforma independentă Dela0.ro și proiectul jurnalistic „Să fie lumină”, a primit marți dimineață un apel de la o persoană necunoscută, în care a fost amenințată că „i se va rupe capul” dacă va mai continua să scrie despre afacerile private ale Bisericii Ortodoxe Române.

Diana Oncioiu a dezvăluit pentru Libertatea, în emisiunea ”Adriana Nedelea LA FIX”, care sunt anchetele la care lucrează jurnaliștii de la platforma independentă safielumina.ro.

Potrivit lui Oncioiu, cel care a amenințat-o la telefon știa că există o echipă care cercetează chestiuni din activitatea cultelor și dorea ca anchetele să se oprească. Următorul material pregătit de safielumina.ro se referă la abuzurile sexuale comise în seminarul teologic de la Huși.


Jurnalista Diana Oncioiu, despre legea tăcerii în Biserică: „Oamenii buni pot fi complici prin tăcerea lor la lucruri care nu sunt în regulă”O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur