Mergi direct la conținut »
Rapperul Kodak Black, arestat în New York pentru posesie de armă de foc şi droguri, eliberat condiționat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Rapperul Kodak Black, arestat în New York pentru posesie de armă de foc şi droguri, eliberat condiționat

Rapperul Kodak Black, arestat în New York pentru posesie de armă de foc şi droguri, eliberat condiționat

Rapperul Kodak Black, în vârstă de 21 de ani, a fost eliberat joi din custodia poliţiei statului New York după ce a fost arestat pentru posesie de droguri şi armă de foc. Pe numele său real Bill Kapri, rapperul este rezident în Miramar, Florida.

Artistul a fost oprit miercuri seară de agenţii Serviciului vamal şi de protecţie a frontierelor (CBP) în timp ce se întorcea în SUA din Canada, se arată într-un comunicat al poliţiei statului New York. Black, care conducea un Cadillac Escalade, şi alţi trei bărbaţi din Florida care îl urmau într-un Porsche au fost arestaţi pentru posesie de droguri şi arme de foc.

Black a fost pus sub acuzare pentru posesie de armă de foc – un pistol Glock 9mm – şi posesie de marijuana. Ceilalţi bărbaţi sunt vizaţi de acuzaţii similare Black a fost eliberat joi seară după achitarea unei cauţiuni în valoare de 20.000 de dolari, conform unor relatări din media americane, inclusiv CNN, scrie Agerpres.
Citește și

Disidentul anticomunist Iulius Filip, decorat cu Crucea Națională de Klaus Iohannis

Close
Închide
  Close