De Cristian Otopeanu,

Rareş Bogdan susţine că a vrut şi el să mergă în Germania, la fel ca ministrul Muncii Violeta Alexandru, dar nu i s-a dat voie.

„Ce se întâmplă este o ruşine. Am cerut să merg în Germania, nu mi s-a permis. După 2 iunie, cu Motreanu, Falcă și Buşoi, mă voi deplasa să văd ce se întâmplă. Statul trebuie să dea cu pumnul în masă. Nu trebuie să stai că ghiocelul, cu capul plecat”, a spus Rareş Bogdan la Realitatea Plus, conform Adevărul.

Apoi a continuat şi i-a transmis un mesaj categoric ministrului Muncii: „O rog pe Violeta Alexandru, cu colegialitate, să depăşească gardul, că s-ar putea să găsească leopardul după gard. Să nu se ducă doar acolo unde este dusă. Or să încerce să o ducă în locurile unde condițiile de muncă sunt bune. Să stea Violeta în Germania până rezolvă problema. Nici să nu le zâmbească, să nu fie drăguță, e reprezentatul Guvernului unei țări care reprezintă ceva în Europa”.

Rareş Bogdan i-a transmis apoi ministrului Muncii că trebuie „să se poarte că un stăpân, nu ca o slugă, să fie puternică, să înţeleagă că dacă e puternică și își susține punctul de vedere ești respectat. Întreaga Românie este umilită, nu doar cei de la muncă”.

Declaraţiile lui Rareş Bogdan vin după ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a început vizita de lucru în Germania, pentru a vedea în ce condiții lucrează românii plecați la cules de sparanghel.

Pe agenda de lucru a Violetei Alexandru figurează discuţii cu ministrul federal al Muncii şi Afacerilor Sociale şi cu ministrul federal al Alimentaţiei şi Agriculturii.

Citeşte şi:

Nelu Tătaru, la Interviurile Libertatea: „Nu recomandăm tratamentul preventiv cu hidroxiclorochină”

Viorel Cataramă spune că se autosuspendă din funcţia de vicepreşedinte la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România

Sondaj IRES: Jumătate dintre români crede că statul a ascuns informații importante în criza COVID-19

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.