De Geo Berciu,

Acesta a povestit că decizia de a pleca în Antalya a fost luată în ultima zi, variantele de călătorie fiind cu totul altele. Familia lui Florin Cioabă şi a lui Daniel Cioabă şi-au prelungit concediul cu o zi, iar în drum spre România i s-a făcut rău, a povestit fiul lui cel mic, care şi-a amintit că l-a impresionat şi graba cu care regretatul lui părinte dorea să se depărteze de staţiunea în care îşi petrecuseră concediul, având o presimţire sumbră în legătură cu aceasta.  „A avut un ghinion teribil. A fost luat de o ambulanţă de ţară, care nici nu ştia unde să-l ducă. A ajuns la un spital mic particular, unde nu i-au dat primul ajutor până nu a plătit”, a mai spus el la România Tv,

Pe tot parcursul drumului către spital, Florin Cioabă a repetat continuu: „Mi-e rău, mor. Eu nu o să mai ajung acasă”, parcă prevestindu-şi destinul. de asemenea, Dorin Cioabă a vorbit şi despre superstiţia fostului „rege”: acesta presimţea că o dată ce va ajunge pe mâna medicilor va muri şi de accea se ferea teribil de intervenţiile chirurgicale.
Daniel a dezvăluit că ultimele cuvinte ale tatălui său, conştient că sfârşitul îi este aproape, au fost: „Să aveţi grijă de copii şi de familie”.

În ceea ce priveşte împărţirea averii, estimată la aproximativ trei milioane de euro, cei doi „regi” Cioabă au ajuns la un consens: moştenirea va rămâne mamei lor, iar succesiunea se va face după moartea acesteia.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase