De Geo Berciu,

Acesta a povestit că decizia de a pleca în Antalya a fost luată în ultima zi, variantele de călătorie fiind cu totul altele. Familia lui Florin Cioabă şi a lui Daniel Cioabă şi-au prelungit concediul cu o zi, iar în drum spre România i s-a făcut rău, a povestit fiul lui cel mic, care şi-a amintit că l-a impresionat şi graba cu care regretatul lui părinte dorea să se depărteze de staţiunea în care îşi petrecuseră concediul, având o presimţire sumbră în legătură cu aceasta.  „A avut un ghinion teribil. A fost luat de o ambulanţă de ţară, care nici nu ştia unde să-l ducă. A ajuns la un spital mic particular, unde nu i-au dat primul ajutor până nu a plătit”, a mai spus el la România Tv,

Pe tot parcursul drumului către spital, Florin Cioabă a repetat continuu: „Mi-e rău, mor. Eu nu o să mai ajung acasă”, parcă prevestindu-şi destinul. de asemenea, Dorin Cioabă a vorbit şi despre superstiţia fostului „rege”: acesta presimţea că o dată ce va ajunge pe mâna medicilor va muri şi de accea se ferea teribil de intervenţiile chirurgicale.
Daniel a dezvăluit că ultimele cuvinte ale tatălui său, conştient că sfârşitul îi este aproape, au fost: „Să aveţi grijă de copii şi de familie”.

În ceea ce priveşte împărţirea averii, estimată la aproximativ trei milioane de euro, cei doi „regi” Cioabă au ajuns la un consens: moştenirea va rămâne mamei lor, iar succesiunea se va face după moartea acesteia.

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații