Mergi direct la conținut »
Reporterul Libertatea-GSP, agresat de bodyguarzii lui Dragnea jr.: "N-am apucat vremea Scorniceștiului!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reporterul Libertatea-GSP, agresat de bodyguarzii lui Dragnea jr.: „N-am apucat vremea Scorniceștiului!”

Joi seară s-a jucat în Giuleşti meciul din 16-imile Cupei României dintre Rapid şi Turris Turnu Măgurele. Ambele echipe joacă în liga a treia. Oaspeţii au câştigat cu 2-0.

Dar jocul bun al echipei sale şi victoria de pe teren n-au fost suficiente pentru Valentin Dragnea, finanţatorul formaţiei din Turnu Măgurele, şi pentru anturajul său. Oamenii care îl păzeau s-au comportat violent faţă de presă, deşi erau într-un loc public şi ziariştii nu făceau decât să-l filmeze!

Gazeta Sporturilor dezvăluise încă de acum mai bine un an că Turris este, de fapt, condusă de băiatul liderului PSD, Liviu Dragnea, care aprobă până şi transferurile de fotbalişti!

Clubul a negat la vremea respectivă, recunoscându-l pe Valentin Dragnea doar în calitate de sponsor.

Între timp însă, dezvăluirile se confirmă, pentru că Valentin Dragnea a început să apară frecvent printre jucători, la antrenamente şi în tribună la meciurile formaţiei din Turnu.

La fel a fost în Giuleşti, unde prezenţa lui a fost remarcată de Răzvan Luţac, reporterul de investigaţii al Gazetei Sporturilor şi al Libertăţii.

Când a vrut să-l filmeze, pe trotuarul din afara arenei din Giuleşti, pe Valentin Dragnea, ziaristul a fost bruscat de bodyguarzii acestuia.

„N-am apucat vremurile de la FC Olt Scorniceşti, dar mă gândesc că aşa erau!”, a explicat ziaristul, pentru Libertatea, după ce a postat întâmplarea pe Facebook.

În vârstă de 26 de ani, Răzvan Luţac face parte din echipa de investigaţii a GSP, recent unită cu echipa redacţională a Libertăţii. Printre alte articole din ultimii ani, el a investigat cazul Hexi Pharma, Florin Secureanu – managerul spitalului Malaxa şi felul în care Valentin Dragnea a scăpat de 10.000 de porci din ferma sa în Teleorman chiar înainte ca epidemia de pestă porcină să omoare sute de mii de porci de la ceilalţi mari crescători.


Citește mai mult: Probleme în Giulești! Reporterul GSP a fost bruscat de bodyguarzii fiului lui Liviu Dragnea

Close
Închide
  Close