19 Mar. 2017 20:35

Rezultate loteria bonurilor fiscale din 19 martie 2017. Ce bonuri emise în luna februarie sunt câștigătoare

Distribuie

Rezultate loteria bonurilor fiscale din 19 martie 2017. Duminică, 19 martie, a avut loc o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale, emise în perioada 1-28 februarie 2017.

Rezultate loteria bonurilor fiscale din 19 martie 2017. La tragerea de duminică, au ieşit câştigătoare bonurile cu o valoare de 361 de lei emise în data de 1 februarie 2017.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (anaf.ro) şi Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deţinătorii de bonuri câştigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.


Citește și: Primul român care a câștigat la loteria bonurilor fiscale a dat lovitura din nou


În 2017, Ministerul Finanțelor Publice organizează extrageri lunare în cadrul Loteriei bonurilor fiscale și două extrageri ocazionale, una de Paște și una de Crăciun, fondul anual de premiere fiind de 14 milioane de lei.

La extragerea din luna februarie, pentru bonurile emise în luna ianuarie, au ieșit câștigătoare bonurile cu valori cuprinse între 338 şi 338,99 lei emise în data de 2 ianuarie 2017.

Comentarii