Mergi direct la conținut »
Român cu 174 de buletine false, prins la Torino. Tânărul se află în arest preventiv
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Român cu 174 de buletine false, prins la Torino. Tânărul se află în arest preventiv

Român cu 174 de buletine false, prins la Torino. Tânărul se află în arest preventiv

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, după ce poliţiştii au descoperit că are în posesie 174 de buletine. Tânărul este acuzat de posesia și fabricarea de documente false privind identitatea personală și se află în arest preventiv. Tânărul reţinut a furnizat informații generale care s-au dovedit a fi false.

Poliţiştii din Torino informează că, în timpul patrulării, au observat doi tineri care, la vederea echipajului, şi-au accelerat ritmul de mers şi apoi au intrat pe uşa unei clădiri.

Comportamentul suspect al celor doi i-au făcut pe poliţişti să îi urmărească, iar în cele din urmă agenții au reușit să prindă pe unul dintre cei doi bărbați, însă celălalt a scăpat.

În timpul percheziţiei domiciliare efectuate la persoana reţinută, quotidianocanavese.it precizează că au fost găsite 174 carduri de identitate, în diferite stadii de execuţie, unele necompletate. Poliţiştii au precizat că toate cărţile de identitate necompletate fuseseră furate de la registratura Front Canavese, potrivit Observator.tv.

Citește și

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)

 

Close
Închide
  Close