De Mihai Niculescu,

„Veștile rele se aduna.. Buna oameni dragi, din păcate un prieten, amic, cunoştinţă, frate, fiu are nevoie de ajutorul nostru… Din păcate Covăsdan a avut un accident de maşină grav în Londra.. Avem nevoie de ajutorul vostru.. Șansele lui la viată sunt minime 3%.. Doar aparatele îl mai țin în viață.. Familia lui are nevoie de ajutorul vostru… v-a fost prieten, amic cunoştinţă, dar un om nu mai merită judecat în acest pas al vieţii… Orice sumă de bani e bine venită, 5 lei, 10 lei pe persoană din câți suntem putem ajuta familia sa-l aducă acasă… Avem nevoie de voi, fiți alături că îl cunoaşteți ca nu, o fapta buna e plătită de Dumnezeu de 10000 de ori. Avem nevoie de voi! Orice donație e binevenită, aștept mesaje în privat pentru mai multe detalii…”, scria luni pe Facebook o apropiată a tânărului, arată bihon.ro.

Marți seara însă, Stefan a murit și a fost deconectat de la aparate. Acum familia face un apel pentru a-i aduce în șară trupul neînsuflețit.

Nu e un om cu reputație bună dar totuși se face apel la umanitate la suflet și la omenie,o familie îndurerată are nevoie de ajutor, o mamă vrea să-și vadă puiul pentru ultima oara”, este un alt mesaj publicat pe facebook.

Ştefan Sebastian Covăşdan a devenit celebru după un clip video filmat în fața statuii lui Mihai Viteazu din Oradea, acum un an. El a convins o tânără să-i facă sex oral, alături de un grup de tineri,și în văzul trecătorilor. Toată scena a fost filmată și transmisă în direct pe Facebook.

Sursa foto: bihon.ro


EXCLUSIV/ Ce a povestit cel care a furat pistolul jandarmeriței: „A fost un moment de rătăcire. De curiozitate am tras un foc”