De Cristian Anton,

Profilul de agent KGB al actualului președinte al Rusiei este acum prezentat acum public în cadrul unei expoziții de documente declasificate la Arhiva de Stat a Federației Ruse din Sankt Petersburg.

Putin, care a fost spion în cadrul agenției sovietice de servicii secrete între 1975 și 1991, a spus că trecutul său în KGB l-a pregătit pentru președinție.

El a preluat funcția de președinte în 2000 după un stagiu la cârma agenției succesoare a KGB, FSB.

Camaradul V.V. Putin își îmbunătățește constant standardele ideologice și politice. Este angajat activ în rețeaua de educație a partidului. Își îmbunătățește constant abilitățile profesionale.

Profilul de agent KGB, declasificat de Arhiva de Stat a Federației Ruse:

Profilul său, care este întins pe șase paragrafe, a fost publicat de canalul de știri 78 și subliniază ”stabilitatea morală” a lui Putin și ”bine meritata autoritate de care se bucură printre colegi”.

Putin a fost repartizat în Germania de Est în 1985, după ce și-a încheiat studiile superioare la o școală KGB din Moscova. Putin a lucrat în Dresda până în 1990, ajungând la rangul de locotenent-colonel.

The Guardian: Putin avea legitimație Stasi

În 1989, a primit medalia de bronz pentru servicii excepționale aduse Armatei Populare Naționale (forțele armate ale Republicii Democrate Germane din 1956 până în 1990).

În decembrie 2018, The Gaurdian scria că o fostă legitimație a lui Vladimir Putin, emisă de poliția secretă est-germană, ar fi fost descoperită în arhivele Stasi.

Legitimația emisă pentru ”Maiorul Vladimir Putin” a fost găsită printre dosarele de personal din timpul erei sovietice din Dresda, unde Putin a activat ca ofițer KGB în anii ’80.

Citeşte şi:

Gabriela Firea anunță că a făcut plângere penală jurnaliștilor Libertatea, după dezvăluirile legate de spitalul de copii Gomoiu

Dovada că Firea a fost informată în legătură cu jaful de la spitalul Gomoiu și a făcut nu cercetări, ci o campanie publicitară!

În urma dezvăluirilor din Libertatea, Europa FM a anunțat că renunțase la campania publicitară comandată de Gabriela Firea și că donează cei 167.000 de lei încasați deja!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult