MENIU CAUTĂ

S-a spânzurat, doborât de datorii

Distribuie

Omul de afaceri timişean a lăsat un bilet de adio.

Disperat că nu mai putea înapoia banii împrumutaţi, un timişean, patronul unei firme de materiale de construcţii, s-a sinucis în bucătăria apartamentului său, de pe strada Brânduşei.

3902-123661-bilet.jpg
În scrisoarea de adio, bărbatul îi cere unui preot să se roage pentru el şi să fie iertat de toţi cei pe care i-a păgubit

Bărbatul avea 46 de ani. Afacerile îi mergeau prost, aşa că s-a împrumutat până nu a mai făcut faţă datoriilor. Avea şi rate la bancă, iar în momentul în care a venit scadenţa l-a apucat disperarea. Singura soluţie pe care a găsit-o a fost să-şi pună capăt zilelor. S-a spânzurat cu un cablu de remorcat maşini, legat de ţeava de gaze din bucătărie. Fiul lui, student la Târgu Mureş, l-a sunat încontinuu şi, îngrijorat că nu răspunde la telefon, a rugat pe o vecină să vadă ce s-a întâmplat. A fost găsit fără suflare. El a lăsat şi un bilet de adio, în care le-a cerut iertare celor apropiaţi şi le-a spus câte împrumuturi făcuse: ”M-au doborât datoriile”, scrisese omul şi adăugase o listă a sumelor pe care le are de înapoiat.

Vecinii timişeanului au mai povestit că, zilele trecute, la uşa omului de afaceri au venit doi cetăţeni de etnie rromă, care păreau să-l ameninţe. Locatarii mai spun că e posibil ca bărbatul să fi avut datorii şi la cămătarii din oraş.

Comentarii