Mergi direct la conținut »
S-au dus timp de 14 ani la alt mormânt, crezând că bunica lor e îngropată acolo!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > S-au dus timp de 14 ani la alt mormânt, crezând că bunica lor e îngropată acolo!

S-au dus timp de 14 ani la alt mormânt, crezând că bunica lor e îngropată acolo!

O femeie din Țara Galilor a mers timp de 14 ani la un mormânt unde credea că odihnesc rămășițele bunicii sale, Marion Jarvis, care a murit în 2003, după ce a pierdut lupta cu cancerul la stomac, a dezvăluit themirror.co.uk.

Katherine Quick, nepoata lui Marion, a crezut că bunica ei e înmormântată într-un loc unde erau și alți membri ai familiei.

La moartea fiicei ei a descoperit adevărul

Katherine Quick a trecut printr-un dublu șoc recent. I-a murit o fată, iar când a vrut s-o înmormânteze alături de urna cu cenușa bunicii, a descoperit că urna nu era acolo. Cei de la administrația cimitirului i-au spus că bunica a fost înmormântată câțiva metri mai încolo!

„Mă gândesc la toate zilele de Crăciun, la Ziua Mamei, la zilele de naștere când veneam aici și îi vorbeam. E inimaginabil că a trebuit să îmi pierd copilul ca să aflu că bunica mea nu este înmormântată unde știam”, a spus femeia îndurarată.


Dan Spătaru a debutat în muzică în vestiarul Sportului Studențesc! Fostul selecționer Mircea Rădulescu face dezvăluiri din tinerețea de fotbalist a interpretului

Close
Închide
  Close