Timp de 12 ore, pe 10 noiembrie, la Maratonul Liberății lui Telelu, clasa politică din România va fi trecută pe sub lupa (a se citi umorul ascuțit) comediantului, și comentată cu invitații săi . Dar cine sunt invitații?

Cei mai buni. Numai oameni și oameni adevărați, unul și unul, care o vor spune pe aia dreaptă: ce naiba caută acești politicieni plicticoși în alegerile noastre?!

Tetelu:

Tetelu vă invită, așadar, la maratonul oamenilor normali – si nu la defilarea analiștilor și politicienilor ”sicofanți”, ca la televizor, duminică, între orele 11.00 și 23.00, pe Libertatea.ro, pe canalul de youtube Libertatea și pe Facebookul nostru.

”Anul acesta am asistat, împotriva voinței noastre, la cele mai plicticoase alegeri prezidențiale, la cea mai adormitoare campanie electorală – pentru că aproape toți candidații au asasinat dialogul. Discursurile.
Practic, treaba lor de politicieni. Nici măcar atât nu au făcut – să dezbată între ei. Să ne mintă, măcar. Nimic.”, spune Dragoș Mușat, omul din spatele personajului. De aici ideea contraofensivei.

Dacă ei nu au vrut, atunci o să facem noi asta în locul lor!

Tetelu:

Cine e Tetelu?

Pentru cei care au deschis ochii mai târziu: Tetelu e un brand care transcede anii tranziției românești.

”Jurnalul lui Tetelu” a apărut și s-a consacrat în Academia Cațavencu.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

”Prima data mi-a aparut în cap în 2003, dupa izbucnirea celui mai mare scandal de corupție din vremea guvernării Nastase: consilierul guvernamental Fănel Păvălache a fost prins cu o șpagă de 4 milioane de dolari. În dosarul lui a apărut un așa-zis „jurnal” ținut de un misterios Tetelu. Însemnările cuprindeau următoarele mențiuni: „de transportat puștile la Năstase”; „de dus icrele la Cornu”; și altele de genul. De aici s-a născut ideea – aceea de a recrea jurnalul acestui misterios Tetelu”, avea să povestească, după ani, Dragoș Mușat, omul din spatele misterului.

Dragoș, creatorul lui Tetelu, a terminat Dreptul, dar s-a angajat la Academia Catavencu, la 19 ani. A trecut pe la „Maxim”, a facut stiri de umor la Radio Guerrilla, a scris si regizat sketchurile la Happyfish.ro. A jucat în „Serviciul Român de Comedie” și „Spitalul de demență”, de la PRO TV. ”Jurnalul lui Tetelu” a ținut pasul cu vremurile, a devenit carte și mai apoi Tetelu și-a făcut telejurnal.

Citeşte şi:

Românii din Frankfurt și-au organizat singuri 6 secții de votare pentru alegerile prezidențiale: „Românii au învățat democrația, s-au maturizat“

UPDATE | Alegeri prezidențiale 2019 în diaspora. S-a depășit recordul voturilor în afara țării. Peste 645.000 de români au votat. S-au format cozi la secțiile din Londra

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură