Mergi direct la conținut »
Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Cu ce problemă se confruntă ducesa
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Cu ce problemă se confruntă ducesa

Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Cu ce problemă se confruntă ducesa

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a început deja să aibă probleme din cauza sarcinii. 

De Dana Aramă,

Meghan Markle se află în cea de-a treia lună de sarcină. Aflată în tuneu în Australia, aceasta a ajuns cu soțul ei, Prințul Harry pe plaja Bondi, unde au făcut o plimbare, după care au participat la o sesiune terapeutică, alături de persoane de toate vârstele.

Meghan Markle și Prințul Harry au stat de vorbă și cu câțiva practicanți de yoga. De altfel, yoga este una dintre activitățile preferate ale lui Meghan Markle.

La această întâlnire, soția Prințului Harry i-a făcut mărturisiri unei alte viitoare mămici. Meghan Markle a dezvăluit că are insomnii din cauza sarcinii, iar exercițiile de yoga o ajută să aibă mai multă energie, conform Mediafax.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a acestui an. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara anului viitor.

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry se află într-un turneu de 16 zile Australia și Pacificul de Sud, primul lor turneu internațional de amploare.

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ ZIDUL NEÎNCREDERII: Vreme de 6 luni, fetița de 5 ani a povestit că e agresată sexual de tată, dar a fost crezută abia când a început să deseneze. Judecătorii l-au găsit vinovat, dar nu i-au dat nici o zi de închisoare!

Close
Închide
  Close