Mergi direct la conținut »
Șase minori au agresat sexual un băiețel de 7 ani care le-a cerut să-l lase să joace fotbal
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șase minori au agresat sexual un băiețel de 7 ani care le-a cerut să-l lase să joace fotbal

Șase minori au agresat sexual un băiețel de 7 ani care le-a cerut să-l lase să joace fotbal

Un băiețel în vârstă de șapte ani a fost abuzat sexual de alți șase minori. Victima le ceruse acestora să îl lase să joace fotbal.

De Dana Aramă,

Familia băiețelului în vârstă de șapte ani a fost cea care a anunțat poliție că acesta a fost agresat sexual de alți șase minori, în orașul columbian Medellin.

Mama vcictimei a povestit că șase băieți, cu vârste cuprinse între șapte și 15 ani, l-au agresat sexual pe fiul ei, pe un teren de fotbal din cartier.

Băiatul se dusese să le ceară acestora să îl lase să joace cu fotbal. În schimb, cei șase agresori i-au cerut favoruri sexuale.

„I-au spus să facă sex oral. Nu s-au mulțumit cu atât și doi dintre ei, un bbăiat de 11 ani și altul de 12, l-au violat”, a povestit mama băiatului agresat, relatează eluniversal.com.mx.

Aceasta a mai afirmat că după cele întâmplate a fost amenințată de părinții minorilor care au participat la agresiunea sexuală.

Minorul abuzat sexual se află la spital, sub supraveghere medicală.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close