MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 07:13

Șase români au fost arestați pentru că au obligat trei minore să se prostitueze. Una a rămas gravidă, iar agresorii au făcut un lucru de neînchipuit cu copilul nenăscut încă

Distribuie

Șase români au fost arestați la Foggia, în Italia, pentru că au sechestrat trei minore, cu vârste până în 17 ani, pe care le obligau să se prostitueze. Fetele erau ținute sechestrate într-un beci, unde erau aduși clienții.

Toate au fost păcăliți de tineri care le-au jurat că sunt îndrăgostiți de ele și că le vor lua de neveste, a anunțat observator.tv, citând presa italiană.

Fetele erau chemate de „iubiți” în Italia, iar acolo au fost sechestrate, bătute și obligate să se prostitueze. Ele erau răsplătite pentru „munca” lor cu mâncare și câte un pachet de țigări pe zi. În schimb, trebuiau să „ponteze” câte opt ore de muncă pe zi.

Una dintre fete a evadat

Una dintre victime, care era gravidă, a încasat o bătaie zdravănă. Dar, când a plecat, agresorul a uitat ușa descuiată. Fata a fugit și a rugat un șofer s-o ducă la un spital.

Din cauza bătăii, copilul ei a murit. În schimb, o altă fată care a rămas gravidă a aflat că agresorii îi vânduseră copilul nenăscut încă. Ei se tocmiseră cu un doritor contra sumei de 28.000 de euro.

Toți cei șase români de origine romă au fost arestați. Un client milos, care a rămas șocat de celulele cu paturi de fier și lanțuri unde erau ținute fetele, a promis câte 50 de euro zilnic, timp de un an, pentru fata care a trăit un coșmar de nedescris câteva luni.


Conflict de interese de 3.600 de euro pe zi. Complexul Energetic Oltenia angajează fără licitaţie aceeaşi firmă pusă să recupereze datorii de la gigantul energetic

Citește mai multe despre Italia și şase pe Libertatea.

Comentarii