De Anca Ochianu,

Femeia, în vârstă de 49 ani,  povestește că Gheorghe Dincă a fost cel care venit la ea la poartă pentru a o chema să îi muncească în curte în urmă cu trei luni. Sub pretextul de a-i săpa porumbul în curte, Dincă a dus-o pe femeie în gospodăria sa, acolo unde, după spusele acesteia a violat-o.

„Am săpat până la 12, de la 12 a venit peste mine acolo în grădină, m-a luat de mână, m-a dus până la uşă unde dormea, după aia mi-a învârtit mâna după păr, m-a suit pe patul ăla unde se culca el şi după aia s-a apucat să îşi facă ce nevoi a avut, să mă violeze. Am început să zbier, dar nu ştiu dacă m-a auzit careva. La urmă m-am dus în grădină iar să sap acolo şi se făcuse ceasul trei şi i-am zis să meargă să mă ducă acasă şi el a zis că nu merge că a băut ţuică şi cu vin”, a povestit Marinela Bradosu.

Olteanca susţine că Dincă a şi lovit-o cu pumnul până a leşinat. „Acolo unde dormea el avea o masă lungă şi pe masa aia lungă avea cuţite puse la rând, avea unul cu riduri atât de mari (n.red. femeia arătând două degete), să mor dacă vă mint, avea lângă el vreo zece cuţite aşa. Eu când le-am văzut mi s-a sculat părul în cap, tremuram de nu mai ştiam.

La urmă nenorocitul mi-a dat cu pumnul aicea după gât, am căzut jos, leşinasem, a turnat o găleată de apă pe mine, s-a pus cu palmele pe mine”


Marinela Bradosu

Nu l-a reclamat de ruşinea ginerelui

Marinela Bradosu a reuşit să ajungă acasă cu o maşină luată la ocazie şi în seara aia i-a povestit mamei ei ceea ce a păţit în casa lui Dincă. „Eu i-am zis să tacă din gură că ne facem de râs”, a precizat mama Marinelei, bătrâna susţinând că dacă l-ar vedea pe Dincă în faţa ei i-ar “da cu sare în ochi”.

Mama Marilenei

„Ăla trebuie pătimit, nu în puşcărie că în puşcărie le dă de mâncare acum, au televizoare, dar pătimit aşa, băgat în mărăcini … Nu ne-am dus la poliţie, i-am spus eu să tacă din gură că aude gineri-miu, am şi eu ginere cuminte, e păţit, aude gineriu-miu şi pleacă de la noi. De aia nu ne-am dus”, a completat mama Marinelei.

Citeşte şi:

O femeie de 49 de ani din Olt a reclamat că a fost bătută şi violată de Gheorghe Dincă

Cazul Caracal | Primele rezultate obținute cu aparatul de scanat adus în curtea lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal | DIICOT confirmă o a doua victimă: rămășițele găsite în pădure aparțin „unei fete cu vârsta între 15-19 ani”!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult