Mergi direct la conținut »
UPDATE Școli închise vineri, 23 martie, din cauza vremii. În mai multe județe elevii vor sta acasă din cauza codului portocaliu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE Școli închise vineri, 23 martie, din cauza vremii. În mai multe județe elevii vor sta acasă din cauza codului portocaliu

UPDATE Școli închise vineri, 23 martie, din cauza vremii. În mai multe județe elevii vor sta acasă din cauza codului portocaliu

Codul portocaliu de ninsori, viscol și frig, pentru București și 14 județe, valabil până pe 23 martie, afectează și elevii, unitățile de învățămând din mai multe județe suspendând cursurile. Libertatea vă spune care sunt județele cu școli închise vineri, 23 martie, din cauza vremii.

UPDATE ora 13:35: Școlile se închid vineri și în județele Dolj și Dâmbovița, din cauza vremii. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a hotărât joi suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din județ în ziua de vineri, 23 martie, informează Mediafax.ro. Elevii urmează să recupereze materia ulterior.

Grădiniţele cu program prelungit vor asigura permanenţa pentru ca preșcolarii să poată fi primiți, la solicitarea părinților, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Și în județul Dâmbovița, elevii nu merg la cursuri deoarece Inspectoratul Școlar a decis suspendarea cursurilor. În acest județ sunt sunt 533 de unități școlare, dintre care 153 unități cu personalitate juridică.

Judeţele Dolj şi Dâmboviţa intră joi seara, alături de alte 12 judeţe şi de Capitală, sub cod portocaliu de ninsori, valabil până vineri la ora 15.00.


UPDATE ora 10:00 Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit în această dimineață și a decis ca vineri, 23 martie, să se închidă toate școlile din județ.


După decizia de închidere a școlilor din București din cauza condițiilor meteo, și în alte județe s-au luat decizii similar, menite să îi protejeze pe elevi.

Astfel, alte două judeţe închid şcolile din cauza vremii. Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt îşi vor suspenda cursurile vineri, 23 martie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, o decizie similară fiind luată și în județul Giurgiu.

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina
Recomandări

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina

”Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile, precum şi previziunile meteorologice pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt, cu aprobarea Consiliului de administraţie, prin decizia nr. 121 emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt s-a dispus suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt pentru ziua de vineri, 23.03.2018′ se arată într-un comunicat postat pe site-ul ISJ Olt.

Şcoli vor fi închise vineri, 23 martie, și în județele Călărași și Ialomiţa din cauza codului portocaliu de vreme rea.

Autorităţile din Ialomiţa şi Călăraşi au decis ca școlile să fie închise vineri, 23 martie. Atunci e un nou val de ninsori şi viscol. Judeţele vor fi sub cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol.

Decizia a fost luată, miercuri, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa după ce meteorologii au anunţat că mai multe judeţe se vor afla vineri sub incidenţa unui cod portocaliu de vreme severă, cu ninsori abundente.

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Ialomiţa anunţă oficial suspendarea cursurilor şcolare vineri, 23 martie 2018.

Aceeaşi decizie a fost luată şi la Călăraşi, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.


Citește și: Reacția lui Mark Zuckerberg în cazul Cambridge Analytica: Am făcut greșeli

Close
Închide
  Close