MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 22:02

Sebastian Ghiță despre înregistrările trimise în plic. ”Nu știam dacă o să mă calce cu mașina sau nu”

Distribuie

În primul interviu cu Sebastian Ghiță, fostul deputat PSD a făcut referiri și la înregistrările trimise în plic în țară, spunând că a vrut să atragă atenția asupra lucrurilor care i se întâmplă și că nu știa dacă îl va călca sau nu o mașină.

În interviul acordat jurnalistului Ion Cristoiu și difuzat de evz.ro, Sebastian Ghiță s-a referit și la înregistrările pe care le-a trimis în țară, după ce a ajuns în Serbia.

'Prima casetă s-a difuzat după zece zile pentru a-i proteja pe cei care au primit-o. Am hotărât ca unul din mecanismele prin care acele casete apar la televiziune să fie un plic închis, sigilat și lăsat ori la intrare, ori la poartă. Astfel încât să n-ajungă mereu în același loc. Nu mai refuza nimeni plicul alb', a spus Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă s-a înregistrat singur acesta a spus că e destul de simplu să faci asta, lăsând să se înțeleagă faptul că nu a fost ajutat de nimeni.

'Nu știam dacă mă vor prinde sau nu, dacă o să mă calce cu mașina sau nu, și am vrut să atrag atenția asupra lucrurilor care mi se întâmplă', a spus Ghiță întrebat fiind de ce a recurs la aceste înregistrări.

Într-o altă parte a interviului, Sebastian Ghiță a spus și cum îi pregătise procurorul Negulescu o celulă la închisoarea din Câmpina.


Citește și: VIDEO/Motociclista-actriță Kiara Firan își împarte viața între concursuri şi teatru. Concurează cu Gecko' cot la cot cu bărbații și pe mulți îi învinge

Loading...
Comentarii