14 Mar. 2018 22:02

Sebastian Ghiță despre înregistrările trimise în plic. ”Nu știam dacă o să mă calce cu mașina sau nu”

Distribuie

În primul interviu cu Sebastian Ghiță, fostul deputat PSD a făcut referiri și la înregistrările trimise în plic în țară, spunând că a vrut să atragă atenția asupra lucrurilor care i se întâmplă și că nu știa dacă îl va călca sau nu o mașină.

În interviul acordat jurnalistului Ion Cristoiu și difuzat de evz.ro, Sebastian Ghiță s-a referit și la înregistrările pe care le-a trimis în țară, după ce a ajuns în Serbia.

'Prima casetă s-a difuzat după zece zile pentru a-i proteja pe cei care au primit-o. Am hotărât ca unul din mecanismele prin care acele casete apar la televiziune să fie un plic închis, sigilat și lăsat ori la intrare, ori la poartă. Astfel încât să n-ajungă mereu în același loc. Nu mai refuza nimeni plicul alb', a spus Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă s-a înregistrat singur acesta a spus că e destul de simplu să faci asta, lăsând să se înțeleagă faptul că nu a fost ajutat de nimeni.

'Nu știam dacă mă vor prinde sau nu, dacă o să mă calce cu mașina sau nu, și am vrut să atrag atenția asupra lucrurilor care mi se întâmplă', a spus Ghiță întrebat fiind de ce a recurs la aceste înregistrări.

Într-o altă parte a interviului, Sebastian Ghiță a spus și cum îi pregătise procurorul Negulescu o celulă la închisoarea din Câmpina.


Citește și: VIDEO/Motociclista-actriță Kiara Firan își împarte viața între concursuri şi teatru. Concurează cu Gecko' cot la cot cu bărbații și pe mulți îi învinge

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 26 septembrie 2018. Gemenii trebuie să-și repare greșelile
Loading...
Comentarii