Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a conferit această distincţie secretarului general adjunct al NATO în semn de „apreciere pentru excepţionalul profesionalism dovedit de-a lungul timpului în domeniul securităţii internaţionale, pentru deschiderea deosebită manifestată faţă de România, pentru promovarea cooperării la nivel internaţional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu”.

De asemenea, Klaus Iohannis a semnat decretele de decorare a Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre şi a Drapelului de Luptă al Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”.

Astfel, în semn de „apreciere pentru importantele merite în organizarea şi coordonarea participării unităţilor din subordine la misiunile executate sub mandatul unor organisme sau coaliţii internaţionale la care România este parte, precum şi pentru organizarea, coordonarea şi conducerea activităţilor de reorganizare structurală, transformare şi modernizare a marilor unităţi şi unităţi din subordine”, şeful statului a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre, potrivit Agerpres.

Citește și

VIDEO | După ce aleargă bucureștenii? După sănătate și stare de bine! Interviu cu Valeria Răcilă Van Groningen, sportiva care a adus cultura maratoanelor în România

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente