Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > S-a petrecut sub privirea îngrozită a unui fotograf. 20.000 de albine au acoperit pântecul unei femei însărcinate

S-a petrecut sub privirea îngrozită a unui fotograf. 20.000 de albine au acoperit pântecul unei femei însărcinate

Fotograful Kendrah Damis a fost chemat la o şedinţă foto de către Emily Mueller, o apicultoare din statul american Ohio, însărcinată cu al patrulea copil. Femeia a decis să celebreze momentul special din viaţa ei într-un mod cel puţin bizar, potrivit dailymail.co.uk.

Emily a decis să pozeze acoperită de peste 20.000 de albine. Mamă a trei copii, ea a declarat că tatăl ei este acela care a învăţat-o tot ce ştie despre creşterea albinelor şi a precizat că asociază albinele cu viaţa şi moartea: “albinele au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem o sarcină. Era a doua sarcină pierdută. Voiam să găsesc un mod de a scăpa de acele emoții negative. Atunci totul s-a întregit pentru mine — când albinele au intrat în viața mea”.

FOTO: North Foto

Imaginile inedite alături de albine au adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări și 5.000 de redistribuiri pe rețelele de socializare.


Citește și: Au fost detectate semnale radio din partea unei galaxii îndepărtate situate la 3 miliarde de ani lumină


 

Close
Închide
  Close